.

«Δένει» Σλούκα ο Θρύλος

Posted on : 4:44:00 μ.μ. | Posted by : Stoiximatakias


Νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με καλύτερους όρους ετοιμάζεται να προτείνει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος παρουσιάζει συνεχή βελτίωση.
Να δέσει τον Κώστα Σλούκα στο Λιμάνι επιθυμεί η διοίκηση του Ολυμπιακού και γι αυτό ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ήδη προτείνει νέο συμβόλαιο τον Οκτώβριο το οποίο όμως τότε περιελάμβανε μικρή μείωση των αποδοχών του λόγω της γενικότερης σφιχτής οικονομικής πολιτικής.

Ωστόσο, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, οι άνθρωποι του Θρύλου επανεκτιμούν την κατάσταση και θέλουν να συζητήσουν ξανά με τον παίκτη σε νέα βάση.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο 22χρονος γκαρντ δεν θα ζητήσει κάτι… εξωπραγματικό, ο Ολυμπιακός θα του προτείνει νέο τριετές, όπως όλα δείχνουν, συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι το περασμένο καλοκαίρι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν αυτοί που είχαν ασκήσει βέτο υπέρ της παραμονής του στην ομάδα, ενώ πλέον για την αξία του έχει πειστεί και ο «δύσκολος» Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Φυσικά, η πρόθεση του Ολυμπιακού να στηριχθεί σε νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για μπάσκετ είναι ξεκάθαρη, αφού εκτός από τον Σλούκα, υπάρχουν και οι Μάντζαρης, Κατσίβελης και Παπανικολάου.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review