.

Η Βραζιλία βγάζει καλλονές!

Posted on : 5:45:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Η Βραζιλία εκτός από τη σάμπα είναι γνωστή και για την εξαγωγή μοντέλων...

Οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας και οι μεγαλύτεροι οίκοι χρησιμοποιούν στις επιδείξεις τους καλλονές από τη Βραζιλία. Σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο όμορφα και καλοπληρωμένα μοντέλα της Βραζιλίας



Gisele Bundchen
Πρώτη και καλύτερη στη λίστα η Gisele Bundchen. Η Gisele είναι το πιο διάσημο μοντέλο του κόσμου. Είναι και το πιο ακριβοπληρωμένο αφού κάθε χρόνο εισπράττει περισσότερα από 25 εκατομμύρια δολάρια. Εχει εργαστεί για τους περισσότερους οίκους μόδας του κόσμου και για πολλά χρόνια είναι ένας από τους άγγελους της Victoria's Secret. 


Alessandra Ambrosio
 
Η Alessandra Ambrosio είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret. Γεννήθηκε στο Rio Grande do Sul και κάνει μόντελινγκ από τα 14. Εχει ποζάρει σχεδόν για όλα τα περιοδικά μόδας και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές.
 
Camila Alves
 
Η Camila Alves μπορεί να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, έκανε όμως καριέρα στη Νέα Υόρκη. Αφησε τη Βραζιλία στα 19 της όπου μετά από λίγα χρόνια γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον Matthew McConaughey με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Τώρα η Camila έχει αφήσει για λίγο το μόντελιγκ και ασχολείται με τα παιδιά και τις επιχειρήσεις.
 
Adriana Lima
 
Αγριο θηλυκό. Η Adriana Lima έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας από την συνεργασία της με τη Victoria's Secret. Η Lima αυτή τη χρονιά φόρεσε το σουτιέν των 2 εκατομμυρίων δολαρίων και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της εταιρείας. Το τοπ μόντελ έχει επίσης συμβόλαιο και με την εταιρεία καλλυντικών Maybelline.
 

Cintia Dicker

Η Cintia Dicker μπορεί να μην μοιάζει με Βραζιλιάνα, αλλά είναι!: Τα κόκκινα μαλλιά της και η λευκή της επιδερμίδα της δίνουν μια θέση στη λίστα με τα πιο όμορφα μοντέλα. Η Cintia κατάγεται από την ίδια πολιτεία που κατάγονται οι Gisele και η Ambrosio.
 
Izabel Goulart
 
Και αυτή από μικρή στα βάσανα. Η Izabel Goulart στην ηλικία των 14 μετακόμισε στο Sao Paulo για να κυνηγήσει το όνειρό της. Εγινε πολύ γρήγορα γνωστή και έχει δουλέψει για τους οίκους Valentino, Chanel και Ralph Lauren. Το μοντέλο εργάζεται σε πολλές καμπάνιες της Victoria's Secret.
 
Flavia De Oliveira
 
Η Flavia De Oliveira αν και δεν είναι γνωστή έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητη. Μεγάλοι οίκοι την κυνηγούν για να παρουσιάσει τις δημιουργίες τους. Μεταξύ αυτών είναι οι: Victoria's Secret, Dolce & Gabbana, Michael Kors και Blumarine.
 

Raquel Zimmermann

Η κατάξανθη Raquel Zimmermann δεν λείπει ποτέ από τα κορυφαία events του πλανήτη. Ξεκίνησε την καριέρα της από την ιταλική Vogue και αποτελεί ένα από τα σταθερά μοντέλα των οίκων Chanel, Gucci και Victoria's Secret.
 

Ana Beatriz Barros

Η Ana Beatriz Barros είναι και αυτή μοντέλο της Victoria's Secret model και είναι στο μόντελινγκ από το 1996. Μάλιστα έγινε γνωστή σαν το βασικό πρόσωπο της καμπάνια της Guess?. Εχει δουλέψει ακόμα για την Bebe και τα καλλυντικά της Chanel.
 
Isabeli Fontana
 
Η Isabeli Fontana ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 και περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για λογαριασμό της Victoria's Secret. Επίσης έχει δουλέψει για τους οίκους Versace, Ralph Lauren,Valentino, Escada, Dolce & Gabbana και Uniqlo.

▶ Share this article :
22 comments



  1. شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة


    غسيل شقق بالمدينة المنورة


    تنظيف شقق بالمدينة المنورة


    شركة غسيل شقق بالمدينة المنورة


    غسيل شقق بالمدينه المنوره


    شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة


    تنظيف منازل بالمدينة المنورة


    شركات تنظيف المنازل


    شركة غسيل منازل بالمدينة المنورة


    شركة تنظيف المنازل بالمدينة المنورة


    شركات تنظيف منازل


    شركة تنظيف منازل


    شركة نقل عفش بالمدينة المنورة


    نقل عفش بالمدينة المنورة


    نقل اثاث بالمدينة المنورة


    شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة


    نقل اثاث بالمدينه المنوره


    نقل الاثاث بالمدينة المنورة


    شركه نقل اثاث


    نقل عفش بالمدينه المنوره


    شركة نقل عفش


    شركات نقل العفش


    نقل عفش المدينة المنورة


    شركات نقل عفش


    شركة نقل عفش المدينة المنورة


    افضل شركة نقل عفش بالمدينة المنورة


    شركات نقل العفش بالمدينة المنورة


    نقل العفش بالمدينة المنورة


    نقل عفش بالمدينه


    نقل عفش في المدينة المنورة


    نقل عفش بالمدينة


    شركة نقل اثاث


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. هل تبحث جيدا عن شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
    ؟
    كل هذة الاسئلة تدور بخاطرك انت وغيرك من الاشخاص الذين قد بحثوا كثيرا وحاولوا اكثر للتخلص من الحشرات التى قد ملئت اركان المنزل ولكن باءت كل المحاولات بالفشل ولم تنجح احداهم، ومن هنا كان الحل الاوحد وهو الاتصال السريع شركة رش مبيدات بالمدينة المنورة
    الشركة التى ذاع صيتها الناجح بين شركات مكافحة الحشرات وطال تاريخها الحافل بالنجاح والانجاز وكبر فريق عملها المتخصص والخبير وكثر عدد عملائها المتميزون الشركة المميزة والمتخصصة فى اعمال مكافحة الحشرات بانواعها المختلفة
    لمزيد من خدماتنا

    شركة مكافحة فئران بالمدينة المنورة

    شركة مكافحة النمل الابيض بالمدينة المنورة

    شركة مكافحة بق الفراش بالمدينة المنورة
    شركة مكافحة الصراصير بالمدينة المنورة

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. حزم الاثاث والامتعة قبل نقل الاثاث او تخزينة من اصعب الاشياء التى تواجهنا اثناء الانتقال الى منزل حديث او نضظر الى تخزين بعض الاثاث لفتره محددة لاى داع ومن اصعب قطع الاثاث السراير والكراسى والتى نضطر الى تفكيكها الى اجزاؤ اصغر حتى يسهل من عملية نقل الاثاث اثناء رفعها على المركبات وأيضاً حمايتها من الكسر او الحدوش او الالتواء فى يعض الحالات
    شركة نقل عفش
    شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام
    شركة نقل اثاث من الرياض الى الدمام
    شركة نقل عفش ببريدة

    ΑπάντησηΔιαγραφή