.

Σέξι μαγιό για κάθε ζώδιο... δες τι σου ταιριάζει

Posted on : 9:41:00 π.μ. | Posted by : greek news 24

Κριός: Επειδή είστε κορίτσια του Άρη και όπως και να το κάνουμε μια τάση προς το ψηλό και το αδύνατο την έχετε, εκμεταλλευτείτε το και τολμήστε την τάση…

60’s style μπικίνι με ζώνη που θα σας δείχνει ως νέα Brigitte Bardot. Τις αναλογίες για να το
αναδείξετε τις έχετε, εμπρός! Αδράξτε την ευκαιρία!



Ταύρος: Κομψό ολόσωμο ή μπικίνι με φαρδύ halter δέσιμο στο λαιμό? Δαγκωτά υπερασπίζομαι το δεύτερο, για να κινηθείτε στις plages με κομψότητα και χάρη. Οι πλούσιες αναλογίες σας, θα κολακευτούν ιδιαιτέρως από το δέσιμο του μαγιό και θα χαρίσουν ρίγη ευτυχίας στον ανδρικό πληθυσμό!


Δίδυμος: Στα αέρινα και αδύνατα σώματά σας, θα πρότεινα μαγιό peplum, με φουστάκι στο κάτω μέρος. Αεικίνητες και τσαχπίνες ως συνήθως, θα σας πήγαινε πολύ, καθώς θα σας διευκόλυνε πολύ στις κινήσεις και θα φόρτιζε θετικά την φαντασία απανταχού λουόμενων αρσενικών….


Καρκίνος: Φλοράλ και νυφικά μαγιό για εσάς πανέμορφες φίλες μου! Τα φλοράλ θα σας ανεβάσουν τη ψυχολογία, ενώ τα νυφικά μαγιό (λευκά με λεπτομέρειες που θυμίζουν νυφικό, φιογκάκια κτλ), θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν πριγκιποπούλες!


Λέων: Είτε ολόσωμο φορέσετε, είτε μικροσκοπικό και αισθησιακό μπικίνι, ένα είναι σίγουρο: τα χρώματά του θα είναι έντονα και οι λεπτομέρειές του φανταχτερές! Animal prints και ethnicμαγιό σας ταιριάζουν γάντι και θα κάνουν πολλά ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν με θαυμασμό!


Παρθένος: Δεν συζητώ καν ότι τα ολόσωμα σας τα απαγορεύω δια ροπάλου! Μπικίνι θα φορέσετε φέτος και μάλιστα θα σας βάλω κατευθείαν στα βαθιά! Mix & match για εσάς καλές μου! Θα παίξετε με τα χρώματα και τα σχέδια, τα κοψίματα και τα κρόσσια! Θα πειραματιστείτε και θα βγείτε κερδισμένες!


Ζυγός: Κακά τα ψέματα! Κορίτσια με ένα τόσο σωστά “ζυγισμένο” στυλ, μπορείτε να υποστηρίξετε άνετα και τα μπικίνι και τα ολόσωμα μαγιό. Στη θέση σας θα διάλεγα κάτι σε παλ αποχρώσεις, αν όμως θέλετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, τολμήστε ένα μαγιό με κρόσσιαπου είναι και πολύ της μόδας. Παιδιά της Αφροδίτης, προικιστήκατε με γούστο και ομορφιά! Οι παραλίες δικές σας!


Σκορπιός: Για σας τριζάτα κορμιά ένα ..στριγκάκι αρκεί! Η καλύτερα μη φορέσετε τίποτα! Ούτως ή άλλως το μαγιό το βάζετε με σκοπό να το βγάλετε… Τζάμπα κόπος! Μεταξύ αστείου και σοβαρού και μονοκίνι να φορέσετε, πάλι στα νερά σας θα είστε. Αν οπωσδήποτε πρέπει να φορέσετε μαγιό, ξέρω ότι θα διαλέξετε κάτι ανυπέρβλητα σέξι που να θυμίζει lingerie bikini, κάτι που να έχει αβυσσαλέο ντεκολτέ για πολλες ταχυπαλμίες… Κι ύστερα λέμε που πήγαν όλοι οι άνδρες στην παραλία….


Τοξότης: Τοξοτινες μου εσεις με τα θανατηφόρα κορμιά φοβάμαι να σας προτείνω κάτι, μήπως και σας περιορίσω την όρεξη να τα δοκιμάσετε όλα και να πάρετε τα μισά από αυτά! Όπως και να έχει, μπικίνι σας προτείνω με μπανέλα για να αισθάνεστε πιο άνετα, μιας και συνήθως είστε προικισμένες με γοητευτικές καμπύλες.


Αιγόκερως: Μαγιό που να θυμίζει ταγιέρ ακόμα δεν έχω δει, επομένως θα σας σπρώξω στην αμαρτία! Κόντρα σε κάθε λογική, δοκιμάστε να φορέσετε μπικίνι με λουξάτες μεν λεπτομέρειες,hot sexy δε! Βεβαίως και ένα ολόσωμο θα σας κολάκευε, αλλά δώστε έμφαση σε πιο χτυπητά χρώματα, από εκείνα που θα επιλέγατε συνήθως. Επίσης, δοκιμάστε κι εσείς τα μικροσκοπικά μπικίνι με τη ζώνη!


Υδροχόος: Αθλητικά μαγιώ με οριζόντιες ή κάθετες ρίγες, φερμουάρ και σε φλούο χρώματαγια να ανάψουν τα αίματα! Αν δεν τα φορέσετε εσείς, οι πιο chic εκρηκτικές γυναίκες, ποια θα τα τολμήσει? Αρκετά πρωτότυπα σχέδια έχουν λανσαριστεί φέτος. Εμπρός! Ανοίξτε το δρόμο για τα μαγιό που πολλές θα θαυμάσουν κι ελάχιστες θα το τολμήσουν.




Ιχθύς: Retro στυλ για εσάς που να θυμίζει pin up κορίτσια! Ελάτε, ”εξωγήινα” όμορφες Ψαρίνες μου, να κάνουμε την εμφάνισή σας λίγο πιο πιπεράτη! Βεβαίως εάν δεν σας αρέσει το τολμηρό αυτό στυλ, μπορείτε κάλλιστα να αφεθείτε στην σιγουριά των μονόχρωμων μαγιό σε απαλά χρώματα. Από την άλλη μεριά όμως…. γιατί να μην βουτήξετε στα βαθιά? Που ξέρετε? Μπορεί ο πρίγκιπας να παραμονεύει σε κάποια παραλία!

Πηγή: astrology.gr

▶ Share this article :
7 comments
  1. Prothombarta.com Prothombarta.com is online Bangle news portal in Bangladesh. News and connections, we are fast.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. تقدم شركة خدمات التنظيف وكشف التسربات بالرياض حيث ان الشركة لها باع طويل فى تقديم الحلول فى مجال النظافه
    وهناك بعض الخدمات منها كماتقدم الشركة كفاه خدمات التنظيف وكشف التسربات والغزل عميلانا العزيز تفضل بزياره
    شركة مكافحة الفئران بالرياض
    شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
    شركة كشف تسربات المياه بالرياض
    شركه تنظيف مكيفات بالرياض
    ارخص شركة تنظيف منازل بالرياض
    افضل شركة تنظيف منازل بالرياض
    شركة مكافحة حشرات بجازان
    افضل شركة تنظيف بجازان

    ΑπάντησηΔιαγραφή