.

Πιέζει για Μανωλά η Εβερτον

Posted on : 12:45:00 μ.μ. | Posted by : KostasΤο βρετανικό SkySports τονίζει συγκεκριμένα πως η Εβερτον έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της και πλέον απομένει να δώσει την οριστική της απάντηση η Ενωση:
"Η Εβερτον ελπίζει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την ΑΕΚ μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντός της για τον Κώστα Μανωλά", αναφέρει αρχικά στο δημοσίευμα και στη συνέχεια αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει πολύ τον έλληνα αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας του.
"Ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να κλείσει τη μεταγραφή πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος το βράδυ της Τρίτης. Ο Μανωλάς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να βάλει χρήματα στα ταμεία της για ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία".
Το ρεπορτάζ κλείνει με ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, καθώς οι άγγλοι αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει κι άλλη πρόταση για τον Μανωλά και αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί να δώσει την οριστική της απάντηση: "Η Έβερτον φέρεται να έχει κάνει πρόταση 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ, που εξετάζει την πρόταση, αν και λέγεται πως υπάρχει κι άλλη μία στο τραπέζι. Η αγγλική ομάδα πιέζει για μία απάντηση, γιατί θέλει να ολοκληρώσει εγκαίρως τη μεταγραφή".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=118229#ixzz1kwAdIFHA

▶ Share this article :
0 comments