.

ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Ιησού από τη Ναζαρέτ!

Posted on : 10:11:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ του Φράνκο Τζεφιρέλι είναι αδιαμφισβήτητα το έργο που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό κάθε Πάσχα.
Το ίδιο και ο πρωταγωνιστής του, Ρόμπερτ Πάουελ, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με τον ρόλο του Ιησού...Ο Ρόμπερτ Πάουελ γεννήθηκε στο Σάλφορντ της Βόρειας Αγγλίας την 1η Ιουνίου του 1944. Το 1964 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και αφοσιώθηκε στην υποκριτική τέχνη. Η καριέρα του στον κινηματογράφο, ξεκινάει με αρκετούς δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες εποχής, σε περιπέτειες και ταινίες τρόμου, για να συνεχίσει με πρωταγωνιστικούς σε περισσότερο cult και κλασικά φιλμ, όπως το «Μάλερ», «Τα τέσσερα φτερά», «Φρανκεστάιν», «Τα 39 βήματα», «Σάκα Ζουλού», «Το άσυλο», κ.ά.


Παγκοσμίως σγνωστός όμως έγινε από τον ρόλο του Χριστού στον "Ιησού από τη Ναζαρέτ". Τι κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός; Ο Ρόμπερτ Πάουελ μετά από αυτό το ρόλο προσπάθησε να κερδίσει μια θέση στο Χόλιγουντ αλλά χωρίς επιτυχία αφού οι σκηνοθέτες δεν μπορούσαν να του εμπιστευθούν έναν "γήινο" ρόλο.
Σήμερα ο ηθοποιός εξακολουθεί να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις και σήριαλ και δεν έχει τρελαθεί ή πεθάνει όπως πολλοί υποστήριξαν. Έχει μάλιστα αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.
Δείτε φωτογραφίες:

robert_powell2 

robert_powell_

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review