.

Οχυρώνουν τη Βουλή!

Posted on : 2:40:00 μ.μ. | Posted by : Leo Panathinaikos


Κατασκευάζονται τρεις νέοι φράχτες

Οχυρώνουν τη Βουλή!Μια Βουλή, όπου δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ονειρεύονται κάποιοι στην Ελληνική Αστυνομία που προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει Ιουνίου. Μέχρι σήμερα το πείραμα με το σιδερένιο φράχτη που τοποθετούνταν στο ύψος των λουλουδάδικων φαίνεται ότι πέτυχε κι έτσι οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θέλησαν να επεκτείνουν το νέο μέτρο.

Γι’ αυτό και τρεις νέοι φράχτες βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι νέοι φράχτες, θα προσεγγίζουν τα 40 μέτρα μήκος και θα κοστίσουν περίπου 70.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και από τον περασμένο Ιούλιο σκέφτονταν την κατασκευή περισσότερων φραχτών που θα τοποθετούνται σε διάφορα κομβικά σημεία κατά τη διάρκεια των μεγάλων κινητοποιήσεων. Κι αυτό γιατί έτσι περιορίζονται οι μάχες σώμα με σώμα. Υπολογίζεται ότι οι νέοι φράχτες θα είναι έτοιμοι μετά το Πάσχα.

Και οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί προβλέπεται ότι θα τους τοποθετούν σε σημεία για να απομονώνεται η μπροστινή πλευρά της Βουλής. Δηλαδή θα τοποθετούνται στην Πανεπιστημίου, στη Γεωργίου Α΄, στην Όθωνος και την Αμαλίας προκειμένου να εμποδίζονται οι διαδηλωτές στο να πλησιάσουν στο χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review