.

Το ταχύτερο Opel Astra όλων των εποχών!

Posted on : 1:06:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Πρεμιέρα στη Γενεύη, το Μάρτιο του 2012, πρόκειται να κάνει η κορυφαία έκδοση του Astra. Το νέο Astra OPC είναι το ταχύτερο στην ιστορία του μοντέλου, φτάνοντας σε τελική ταχύτητα τα 250 χλμ/ώρα!
Αν και η Opel δεν ανακοινώνει επίσημο χρόνο, υπολογίζεται ότι τα 0-100 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα. Σε αυτό βέβαια συμβάλλει ο 2λιτρος turbo κινητήρας με άμεσο ψεκασμό που αποδίδει 280 ίππους και 400 Nm ροπής. 


Δεδομένου ότι όλη η δύναμη περνάει στο δρόμο αποκλειστικά από τους εμπρός τροχούς, η νέα εμπρός ανάρτηση HiPerStrut (High Performance Strut) που χρησιμοποιήθηκε και στο Astra GTC αναλαμβάνει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και σε συνεργασία με το πακέτο δυναμικού ελέγχου FlexRide και το ESP, αναμένεται να δίνουν στο Astra OPC την απαιτούμενη σπορ οδηγική αίσθηση και αποτελεσματικότητα. Στο εσωτερικό, τα bucket καθίσματα εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και τη στήριξη του σώματος, αλλά και με την τεχνολογία μείωσης του βάρους τους κατά 45% συγκριτικά με ένα απλό κάθισμα του ίδιου τύπου!

Πηγή: gocar.gr 

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review