.

Ένα ξενοδοχείο από χιόνι! (pics+video)

Posted on : 9:57:00 π.μ. | Posted by : greek news 24


Κάθε χειμώνα χτίζεται και την άνοιξη λιώνει. Διάβασε περισσότερα για ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο στην Φινλανδία που δεν είναι χτισμένο από τούβλα αλλά από φρέσκο χιόνι. Βρίσκεται στο Kemi της Φινλανδίας και αποτελεί ιδανική πρόταση για διακοπές - για όσους αντέχει το πορτοφόλι τους τουλάχιστον!
Το SnowCastle, ένα κάστρο φτιαγμένο από χιόνι, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά και τους ενήλικες. Ο προσεγμένος, χαμηλός φωτισμός προσθέτει μυστήριο στην ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας τα παγωμένα γλυπτά που υπάρχουν διάσπαρτα στο χώρο.Κατά τα άλλα είναι ένα ξενοδοχείο σαν όλα τα άλλα, με όλες τις ανέσεις, εστιατόρια και μπαρ για να απολαύσεις το ποτό σου. Έχει μάλιστα και το δικό του παρεκκλήσι, που μπορεί να διατεθεί και για την τέλεση γάμων -λέμε τώρα!Η κατασκευή του SnowCastle χρειάζεται πέντε περίπου εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Επειδή το φυσικό χιόνι είναι πολύ μαλακό, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν χιόνι από θαλασσινό νερό, που φτιάχνεται σε θερμοκρασία 7 βαθμών κάτω από το μηδέν. Μάλιστα όσο πιο κρύος είναι ο καιρός τόσο καλύτερο είναι το χιόνι.Φέτος το SnowCastle θα αρχίσει να κατασκευάζεται το Δεκέμβριο και θα λειτουργεί κανονικά από τις 28 Ιανουαρίου 2012 μέχρι τις 9 Απριλίου 2012.

 
Δες πώς είναι μια μέρα στο SnowCastle!
Info:Δεν είναι ανάγκη να μείνεις στο SnowCastle, μπορείς απλώς να το επισκεφθείς. Η είσοδος για τους ενήλικες είναι 10 € και για τα παιδιά 4-11 ετών 5 €. Αν αποφασίσεις να διανυκτερεύσεις, υπολόγισε ότι η διαμονή ξεκινάει από 145€ το άτομο.


▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review