.

Σακίρα και Πικέ στη Μύκονο

Posted on : 9:19:00 μ.μ. | Posted by : Ανώνυμος

 



Ενα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz -και σίγουρα το πιο hot των τελευταίων ετών- απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο.
Η pop star Σακίρα και ο άσος της...
Μπαρτσελόνα Πικέ από το βράδυ της Τετάρτης απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία και τις ομορφιές του διάσημου νησιού των Κυκλάδων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει τον ερχομό του στη χώρα μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εφτασε στο αεροδρόμιο με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ισπανία (στο οποίο επέβαιναν μόνο οι δύο τους) σε μια αρκετά προχωρημένη ώρα, όταν δεν υπήρχαν άλλες πτήσεις και τα φώτα σε όλους τις αίθουσες είχαν πλέον σβήσει.

Η Σακίρα φορούσε τζιν παντελόνι και γόβα δώδεκα πόντων, ενώ ο Πικέ φορούσε άσπρο πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν ελάχιστοι υπάλληλοι για να πάρουν τα πράγματά τους (οκτώ βαλίτσες) και να τα μεταφέρουν στα δύο μαύρα jeep, που είχαν μπει μέσα στους χώρους του αεροδρομίου για να παραλάβουν το διάσημο ζευγάρι.

Μάλιστα, για να είναι όλοι βέβαιοι ότι δεν τους παρακολουθούν αδιάκριτα μάτια, πέρασαν δέκα τουλάχιστον λεπτά για να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο.

Σε όλους όσοι είδαν το ζευγάρι από κοντά έκανε εντύπωση το πόσο αγαπημένοι ήταν. Η Λατίνα τραγουδίστρια με τα εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο δεν σταματούσε να φιλάει τον επίσης αγαπημένο εκατομμύριων θαυμαστών της «στρογγυλής θεάς», δείχνοντας ότι εκείνη τη στιγμή δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο εκείνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι θα μείνει στη Μύκονο για μία εβδομάδα. Η αναχώρησή του από το νησί έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα χαρεί τον έρωτά του στην προεδρική σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου «Κιβωτός», στον Ορνό, το οποίο είχε υποβάλει πέρσι υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερου Boutique Resort της Ευρώπης για την απονομή των 17ων ταξιδιωτικών βραβείων World Travel Awards, που ψηφίζονται από ταξιδιωτικούς πράκτορες παγκοσμίως.

Espressonews.gr

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review