.

Το σεξ στις διακοπές είναι το καλύτερο

Posted on : 3:52:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Καλύτερες αποδόσεις φαίνεται να έχουν στο σεξ τα ζευγάρια που προτιμούν κάποιο ρομαντικό προορισμό για τις… περιπτύξεις τους από το συνηθισμένο πια κρεβάτι του σπιτιού τους.


Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία που διενήργησε δίκτυο… ρομαντικής δικτύωσης οι Αμερικανοί βολεύονται καλύτερα στην παραλία, όπως αποδεικνύεται.


Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών, από 18 μέχρι 49 ετών, δήλωσαν ότι αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Στην έρευνα πήραν μέρος 1.529 άτομα και διαπιστώθηκε ότι το 22% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι οι τροπικές διακοπές είναι το καλύτερο ταξίδι για ένα ζευγάρι.

Το 19% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν πως ένα ταξίδι σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, είναι καλύτερο από τις διακοπές σε παραθαλάσσια τοποθεσία. Το 15% προτίμησε να πει ναι σε μία κρουαζιέρα ή ένα ταξίδι σε μακρινό και παράλληλα εξωτικό προορισμό ενώ μόλις το 9% αρκέστηκε στη λύση ενός άνετου ξενοδοχείου που προσφέρει και πρωινό.

Υπάρχει και η… άλλη πλευρά

Οι διακοπές όμως δεν είναι μόνο καλοπέραση για κάποιους. Εξάλλου, υπάρχουν κι εκείνοι που νομίζουν ότι θα τα κάνουν… θάλασσα με τους συντρόφους τους. Κι αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι το 38% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ανησυχεί πως στις διακοπές μπορεί να σπάσει τα νεύρα των συντρόφων του.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

▶ Share this article :
2 comments
  1. فيما يتعلق بتخزين الاثاث لفتره محددة لعدم الخاجه اليه فى الوقت الحالى فيجب عليك المراعاة بالتنظيم ووضع تدبير للقيام بتجهيز وتهيئة الاثاث قبل وضعه فى مخازن التخزين في مدينة الرياض عاصمة المملكة العربية السعودية
    شركة نقل عفش

    ΑπάντησηΔιαγραφή