.

Η «γυμνή» αλήθεια της Μαρίας Μενούνος!

Posted on : 11:15:00 π.μ. | Posted by : greek news 24


Φορώντας μόνο ένα ακριβό κόσμημα και το άρωμά της πόζαρε γυμνή η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος,«κόβοντας» κυριολεκτικά ανάσες.
Η διεθνούς φήμης παρουσιάστρια και ηθοποιός τα «πέταξε» όλα έξω για το περιοδικό «Allure», προκαλώντας πλήθος σχολίων για τη «γενναία» αυτή απόφασή της.



Αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό του Patrick Demarchelier και πόζαρε όλο νάζι ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις μετοχές της στο Αμερικανικό «Dancing with the stars», στο οποίο διαγωνίζεται αυτή την περίοδο. Τα μικροατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια του χορευτικού show δεν την απέτρεψαν από το να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της επί πίστας, συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες της κριτικής επιτροπής. Ειδικά τώρα που άφησε τα κάλλη της σε δημόσια θέα, πάει σίγουρα για τον τελικό!

H Mαρία Μενούνος είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες, αφού στην Αμερική αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία τα ελληνικά στοιχεία και κάνει τους δικούς της αγώνες για τη «σωτηρία» της χώρας μας. «Θα κάνω τους Αμερικανούς να αγαπήσουν την Ελλάδα» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ σε κάθε διαδήλωση των ομογενών εκείνη δίνει το «βροντερό» παρών.

Τον ελεύθερό της χρόνο αρέσκεται στο να γράφει βιβλία που απευθύνονται κυρίως στο γυναικείο φύλο και μέσα από αυτά δίνει συμβουλές για έναν ποιοτικότερο και πιο υγειινό τρόπο ζωής. Είναι άλλωστε μία γυναίκα με άποψη και στυλ και τα μυστικά ομορφιάς της αποδεικνύονται πολύτιμα.


Ένα βήμα πριν τον γάμο
Εδώ και 13 χρόνια είναι αρραβωνιασμένη με τον Κέβιν Άνγκεργκαρ και μάλιστα πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτεί στο χωριό του πατέρα της, στο Άκοβο Αρκαδίας αλλά και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στην Ελλάδα, μόλις οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέψουν. 

Δεν ξέρουμε τι γνώμη είχε ο σύντροφός της γι΄ αυτή την προκλητική φωτογράφιση της αγαπημένης του, το σίγουρο όμως είναι πως τη Μαρία Μενούνος θαύμασαν για τα κάλλη της οι απανταχού Έλληνες και Αμερικανοί. Η ίδια εξάλλου ποτέ δεν έχει απορρίψει τον τίτλο του «sex symbol». «Κατά κάποιον τρόπο δέχομαι τον τίτλο του sex symbol, γιατί κάποιες μέρες αισθάνομαι πραγματικά σέξι. Κάποιες άλλες όχι. Πιστεύω ότι η διάθεση σε επηρεάζει πολύ στο να νιώθεις σέξι», είχε δηλώσει.

Άραγε θα ακολουθήσουν και άλλες διάσημες το παράδειγμα της Μενούνος να φωτογραφηθεί όπως τη γέννησε η μαμά της; Οι δικές μας επώνυμες πάντως «ξεπατικώνουν» ήδη τη «γυμνή» αλήθεια της.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review