.

Ζήτησε να φύγει ο Παπαλουκάς

Posted on : 7:53:00 μ.μ. | Posted by : Stoiximatakias

Ζήτησε να φύγει ο Παπαλουκάς
Το αίτημα που κατέθεσε για να αποδεσμευτεί απορρίφθηκε

Ζυγώνει η ώρα της αποχώρησης του Θοδωρή Παπαλουκά από τη Μακάμπι. Σύμφωνα με το eurobasket.com γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στον 35χρονο γκαρντ και την ομάδα του λαού για τη λύση της συνεργασίας του, ωστόσο ΜΜΕ από το Ισραήλ αναφέρουν πως το αίτημα που κατέθεσε για να αποδεσμευτεί απορρίφθηκε.

Μετά τον αποκλεισμό της Μακάμπι από την Ευρωλίγκα δια… χειρός Παναθηναϊκού, ο «Τεό» έχει σχεδόν διακοσμητικό ρόλο στην ομάδα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν τον χρησιμοποιεί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος Ισραήλ, όπου υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ξένων παικτών, ενώ απομένουν μόνο τα δύο παιχνίδια του Final 4 της Αδριατικής Λίγκας στα τέλη του μήνα. Ο Παπαλουκάς φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει βλέποντας πως ο ρόλος και ο χρόνος συμμετοχής του στην ομάδα είναι περιορισμένος.


Φέτος έχει παίξει σε μόλις πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος έχοντας 6,4 πόντους, 5,2 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 21,8 λεπτά κατά μέσο όρο. Στην Αδριατική Λίγκα σε 22 εμφανίσεις έχει 4 πόντους, 4,3 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα σε 16,4 λεπτά ανά αγώνα, ενώ στην Ευρωλίγκα σε 20 παιχνίδια έχει 3 πόντους, 1,6 ασίστ και 1,2 ασίστ σε 9 λεπτά κατά μέσο όρο.

ΠΗΓΗ

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review