.

Πόρνη ετών... 17

Posted on : 6:27:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Το δράμα της ανήλικης Hashi από το Μπαγκλαντές
Τη στιγμή που άλλες συνομήλικες της απολαμβάνουν την αθωότητα τους η Hashi, σε ηλικία μόλις 17 ετών ζει στερημένη από την
εφηβεία της. Για εκείνη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον οίκο ανοχής όπου πουλάει το κορμί της το πολύ για εννέα ευρώ φτάνοντας σε σημείο να έχει ακόμη και είκοσι σεξουαλικές επαφές ημερησίως.


Μάλιστα στους οίκους ανοχής της Κανταπάρα στο βορειοανατολικό Μπανγκλαντές, η βία από τους πελάτες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Όσο για την περίπτωση της Hashi δεν είναι η μοναδική, αφού περίπου 900 κορίτσια αναγκάζονται σε αυτόν τον τρόπο ζωής ακόμη και στην ηλικία των δώδεκα.

Εκτός από την φυσική και ψυχολογική βία που υφίσταται η Hashi, είναι αναγκασμένη να παίρνει και μια μορφή στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους κτηνοτρόφους για την πάχυνση των ζώων. Στόχος, είναι οι έφηβες που εκδίδονται να πάρουν κιλά, ώστε να φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικές στους πελάτες και να ικανοποιήσουν τα γούστα τους για κοπέλες με καμπύλες.

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην εμφάνιση που έχω τώρα και την καχεκτική εικόνα που είχα όταν ήμουν παιδί. Δείχνω πιο υγιής και είμαι σε κατάσταση να εξυπηρετήσω ακόμα και είκοσι πελάτες την ημέρα» δηλώνει η Hashi, που εισήχθη στον κόσμο του εμπορίου λευκής σαρκός όταν ήταν δέκα ετών.

Η Hashi πουλήθηκε στον οίκο ανοχής της Κανταπάρα από τον διακινητή της. Εκεί άρχισε να παίρνει και τα στεροειδή προκειμένου να έχει την αντοχή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της για να βγάλει χρήματα και να εξοφλήσει τα δάνεια της.

«Η επικεφαλής του οίκου ανοχής με ανάγκασε να πάρω το χάπι. Με χτυπούσε και σταμάτησε να μου δίνει φαγητό. Με απειλούσε διαρκώς και μου υπενθύμιζε τα δάνεια που έχω να πληρώσω» δηλώνει η Hashi, που έχει έναν γιο τεσσάρων ετών ο οποίος ζει με συγγενείς τους οποίους η ίδια δεν έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια.

Όσο για τις επιπτώσεις των στεροειδών που λαμβάνουν, συνήθως προκαλούν διάρροιες, υψηλή αρτηριακή πίεση, εξανθήματα, πονοκεφάλους ενώ είναι εξαιρετικά εθιστικά. Οι ειδικοί δηλώνουν ότι εξασθενούν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα όσοι κάνουν χρήση του φαρμάκου να είναι πιο επιρρεπείς στις ασθένειες, ενώ δεν είναι και λίγες οι κοπέλες που έχουν πεθάνει από υπερβολική δόση.













▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review