.

Έρχεται το Samsung Galaxy S III

Posted on : 8:50:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες

Με το Mobile World Congress να βρίσκεται προ των πυλών, οι φημολογίες σχετικά με τα Android κινητά οργιάζουν, ενώ στο στόχαστρο αυτών δεν θα μπορούσε να λείπει το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S III.

Ο διάδοχος του επιτυχημένου Samsung Galaxy S II βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών site και blogs και εμείς καταφέραμε να «ψαρέψουμε» ορισμένες πληροφορίες. Κι αν βασιστούμε στην ιστορία, τότε σε ένα μήνα θα κρατάμε στα χέρια μας το Galaxy S III.



To World Mobile Congress θα διεξαχθεί τη περίοδο μεταξύ 27ης Φεβρουαρίου-1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη και αναμένουμε να δούμε αρκετές νέες κυκλοφορίες Android κινητών. Να σημειώσουμε ότι η Samsung είχε παρουσιάσει τις δύο προηγούμενες εκδόσεις του Galaxy στο συγκεκριμένο συνέδριο, επομένως λογικά φέτος θα παρουσιάσει τη τρίτη του έκδοση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Galaxy S III θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μια διπύρηνη και μία τετραπύρηνη. Σημαντικά βελτιωμένη θα είναι η κάμερα, η οποία υπολογίζεται στα 12 megapixels. Επιπλέον, η συσκευή θα τρέχει το Android 4.0 με ένα «πειραγμένο» UI, παρόμοιο με το TouchWiz της Samsung, ενώ η οθόνη του θα είναι φυσικά HD. Φημολογείται οτι η οθόνη του θα ξεπερνάει τις 4.3 ίντσες με ανάλυση 1280 x720 pixels, σαν το Galaxy Nexus.

Σχετικά με την μνήμη του επόμενου Galaxy οι απόψεις διίστανται. Με τους αριθμούς να κυμαίνονται από το ελάχιστο 1GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη μέχρι και το εντυπωσιακό 2GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη. 

Σχετικά με τη κυκλοφορία του στην αγορά, εάν υποθέσουμε ότι θα ανακοινωθεί σε ένα μήνα, τότε στα ράφια θα βρίσκεται σε πρίπου ένα εξάμηνο από την ανακοίνωσή του.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review