.

Εχασε δυο φορές την παρθενιά της! Πώς συνέβη αυτό;

Posted on : 10:12:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Πάντα αναρωτιόταν γιατί υπέφερε από φρικτούς πόνους και κράμπες κατά τη διάρκεια της εφηβείας της και η απάντηση ήρθε μόλις η κοπέλα έγινε 18 χρονών. 

Ο λόγος για την Hazel Jones, μια 27χρονη που όταν επισκέφθηκε το γυναικολόγο της εκείνος διαπίστωσε πως έχει δυο κόλπους.
Μιλώντας, μάλιστα, στην εκπομπή “This Morning”, η νεαρή ξανθιά αποκάλυψε πως έχει δυο ξεχωριστές μήτρες και δύο τραχήλους και γι' αυτό έχασε την παρθενιά της δύο φορές! “Μόλις έμαθα ότι έχω δύο κόλπους το είπα σε όλους. Δεν ντράπηκα ούτε για μια στιγμή για την ιδιαιτερότητα που έχω στο σώμα μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.


Η ίδια ανέφερε ότι η περίπτωση της είναι μια στις 3.000 και αυτό που εξήγησε ο γιατρός της είναι ουσιαστικά ότι οι γυναίκες αρχικά έχουν δύο σωλήνες οι οποίες στην συνέχεια “συγχωνεύονται”, το χώρισμα πέφτει και έτσι σχηματίζεται μία μήτρα. Στην περίπτωση της Hazel, όμως, το χώρισμα έμεινε κι έτσι έχουμε δύο μήτρες.
Παρόλα αυτά, η 27χρονη δήλωσε πως η ερωτική της ζωή είναι πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να προσέχει πολύ όταν θα μείνει έγκυος. “Η σεξουαλική μου ζωή είναι υπέροχη. Θα πρέπει, όμως, πάντα να προσέχω μην μείνω έγκυος από την άλλη μήτρα”, σημείωσε.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review