.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΧΛΕΜΠ

Posted on : 10:41:00 π.μ. | Posted by : Kostas


Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αλεξάντρ Χλεμπ από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Οι ερυθρόλευκοι, φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λευκορώσο μεσοεπιθετικό, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με την βίζα του.

Ο 31χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε στη Βόλφσμπουργκ, όπου έπαιξε σε μόλις τέσσερα ματς και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ.

Τα τελευταία χρόνια ο χρόνια ο Χλεμπ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από την γερμανική ομάδα, όπως δήλωσε ο Φέλιξ Μάγκατ στις 12 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν λήξει ο δανεισμός του, τον οποίο και δεν ανανέωσαν την οψιόν που είχαν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Θα ήθελα πολύ να τον κρατήσουμε, αλλά οι τραυματισμοί του αποτελούν εμπόδιο», είπε ο Μάγκατ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως, παρουσιάζεται πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση του παίκτη, αφού έχει έρθει σε επαφή με το τεχνικό τιμ της καταλανικής ομάδας.

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Χλεμπ αναγκάζει τον Βιθέντε Μόνχε, προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ, να λύσει το συμβόλαιό του, αν και υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Λιούμπομιρ Φέισα.

olympiacos-blog

▶ Share this article :
0 comments