.

Τα φανταχτερά γραφεία της Red Bull στο Άμστερνταμ

Posted on : 11:30:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Το γραφείο Sid Lee Architecture έλαβε μια σαφή εντολή από την εταιρεία energy drinks: Φτιάξτε ένα κτήριο που να μην υπολογίζει κανένα κανόνα!

Σας έχουμε ξαναπαρουσιάσει γραφεία τηςRed Bull. Θα θυμάστε εκείνα του Λονδίνουκαι του Κέιπ Τάουν. Η εταιρεία ζητάει από τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές που αναλαμβάνουν την κατασκευή τους να
ξεπεράσουν τα συμβατικά όρια και να αυτοσχεδιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε, πάντως, την εντύπωση πως οι δύο προηγούμενες περιπτώσεις είναι σχετικά προβλέψιμες (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτήν την λέξη -κάντε κλικ στα παραπάνω links και θα καταλάβετε…) σε σχέση με τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Άμστερνταμ. Σχεδιασμένα από την Sid Lee Architecture που αναδιαμόρφωσε ένα παλιό ναυπηγείο με εμβαδόν 875 τ.μ., είναι τόσο όμορφα, άγρια, νεανικά, επαναστατικά που φανταζόμαστε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος κάτω των 30 ετών που δεν θα ονειρευόταν να εργασθεί εκεί. Αγαπημένα μας στοιχεία: το γραφείο αεροπλάνο (κατά το «H Red Bull σου δίνει φτερά») και οι τουαλέτες. Ναι, οι τουαλέτες!

Κάντε κλικ για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγέθυνση.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review