.

Οι πιο τρομακτικές φυσικές καταστροφές στην ιστορία

Posted on : 6:03:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Οι φυσικές καταστροφές προκαλούν γοητεία σε όλους-με αυτό το συγκεκρημένο χαρακτήρα τους
.Άλλα αυτή η γοητεία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει φόβος και τρόμος για τον καθένα μας.Αυτή είναι η λίστα με τις δέκα πιο τρομακτικές φυσικές καταστροφές από ποτέ.





Ο Τυφώνας του Ειρηνικού


Οι τυφώνες του Ειρηνικού είναι γενικά πιο ισχυροί από ό, τι οι τυφώνες του Ατλαντικού, επειδή έχουν πολύ πιο πολύ νερό που και μπορούν να συγκεντρώσουν δύναμη.


Η λύμνη Nyos


Η λύμνη Nyos ένα παράδειγμα από τις ποιο γνωστές παράξενες φυσικές καταστροφές. Τα κριτήρια που απαιτούνται για να συμβούν τα καθιστούν πολύ σπάνια.


Ο σεισμός της Χιλής το 1960


Ο πιο ισχυρός σεισμός που έχει καταγραφεί ποτέ χτύπησε κοντά Valdivia, Χιλή στις 22 Μαΐου 1960, στις 14:11 τοπική ώρα.


Το 2003, Ευρωπαϊκό κύμα καύσωνα


Η Ευρώπη δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ζεστά καλοκαίρια.Δείτε το ποιο ζεστό καλοκαίρι που έχει καταγραφεί ποτε στη Ευρώπη.


Η καταιγίδα του αιώνα


Από της 12 - 13 Μαρ του 1993, μία πραγματικά κυκλωνική καταιγίδα που σχηματίζεται ανοικτά των ανατολικών εδάφων των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο μεγάλη σε μέγεθος που την προκάλεσε ένα μοναδικό συνονθύλευμα από κακές καιρικές συνθήκες.


Η μεγάλη πλημμύρα του 1931


Η θανατηφόρα φυσική καταστροφή που έχει καταγραφεί ποτέ.Είχε συμβεί στα μέσα του χειμώνα,την άνοιξη του 1931 στην κεντρική Κίνα


Η έκρηξη Tunguska


Στις 30 Ιουνίου του 1908, περίπου στις 07:14 π.μ. τοπική ώρα, ένας αστεροειδής ή κομήτης έπεσε κατακόρυφα πάνω από το χαμηλότερο ποταμό της Τουνγκούσκα, στο Κρασνογιάρσκ,της Ρωσίας,σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Σιβηρίας, και πυροδότησε σε υψόμετρο από 3 έως 6 μίλια.


Η Γέφυρα Creek F5 Tornado το 1999


Στις 3 Μαΐου 1999, ένα ξέσπασμα ενός δυνατού ανεμοστρόβιλου διάρκειας 3 ημερών, ξεκίνησε με ένα κτύπημα, στο Tornado 19:12 τοπική ώρα.


Η Έκρηξη του ηφαιστείου Tambora το 1815


Mt. Tambora βρίσκετε στο νησί Sumbawa, στη νότια Ινδονησία. Εκεί ξέσπασε η έκρηξη του ηφαιστίου από 6 - 11 Απρ 1815, αλλά το χειρότερα ήταν στο τέλος, 10 με 11 Απριλίου.


Στο Lituya Bay το μέγα τσουνάμι


Megatsunamis ήταν μόνο η θεωρία μέχρι τις 9 Ιουλίου, 1958, όταν, στο Lituya Bay, έναν πολύ στενό σημείο κόλπου της Αλάσκας, ένας σεισμός μεγέθους 7,7 έπληξε 90 εκατομμύρια τόνους πέτρας και πάγου από το βουνό στην κορυφή του κόλπου.

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review