.

Δείτε τον «ήρωα» που παντρεύτηκε την Μέρκελ

Posted on : 5:23:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24


Τελικά ισχύει ότι γι’ όλους τους ανθρώπους υπάρχει κάπου το άλλο τους μισό.Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα βρέθηκε ένας άντρας σε αυτή την γη που όχι μόνο ερωτεύτηκε την Άνγκελα αλλά χώρισε και την πρώην γυναίκα του για να βρεθεί στην αγκαλιά της. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν και σε αυτή την περίπτωση δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια όρεξη.

Ο λόγος για τον Γιοακίμ Σάουερ ο οποίος είναι καθηγητής Φυσικής και Θεωρητικής Χημείας του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού το πάνω χέρι έχει η Άνγκελα (αυτονόητο) ωστόσο η σχέση ξεκίνησε με πάθος καθώς και οι δύο συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και πολύ γρήγορα πήραν διαζύγιο από τους πρώην συντρόφους τους. Όσον αφορά στον πρώην σύζυγο της Μερκελ η τύχη του χαμογέλασε το 1982 όταν η Ανγκελα αποφάσισε να τον χωρίσει.

Ο κύριος της Κυρίας γεννήθηκε το 1949 στην Ανατολική Γερμανία η Αγκελα τον ερωτεύτηκε όταν ήταν 27 ετών φοιτήτρια στην Ακαδημία Επιστημών του Βερολίνου. Χώρισε αρχικά εκείνη από τον γάμο της και 3 χρόνια το 1985 χώρισε εκείνος την δική του γυναίκα.

Ο έρωτας επισημοποιήθηκε το 1998 λίγε εβδομάδες μετά την πτώση του τείχους. Ο κύριος καθηγητής στις συνεντεύξεις του αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή του (ίσως θέλει να το ξεχάσει ή κάνει πώς δεν συμβαίνει) Ζουν τον έρωτα τους σε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα του Βερολίνου με θεά το Μουσείο της Περγάμου. Και οι δυο τους λατρεύουν τις αποδράσεις στην φύση.

Η Άνγκελα λατρεύει τους δυο γιους του άντρα της και αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία τότε συνολικά μαζεύονται μια χούφτα άνθρωποι που την λατρεύουν και αυτοί.▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review