.

Οι ημίγυμνες σερβιτόρες… θα πρέπει να ντυθούν

Posted on : 10:31:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Δυσαρεστημένη η πελατεία εστιατορίου στο Μόντρεαλ
Οι πεινασμένοι πελάτες σε εστιατόριο του Μοντρεάλ δεν θα εξυπηρετούνται πλέον από… γυμνόστηθες σερβιτόρες, καθώς ο ιδιοκτήτης του, Ρεϊνόλντ Μορισέτ, έχασε το δικαστικό αγώνα με το δήμο του Μοντρεάλ.

Το εστιατόριο «Πριγκίπισσες της Χοσελάγκα», που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν επιτρέπεται πλέον να σερβίρει αυγά , ομελέτες, πρωινό με τόπλες σερβιτόρες , γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στην πελατεία του αλλά και στον τολμηρό ιδιοκτήτη.


Ο Μορισέτ διατείνεται πως έχασε τη δίκη επειδή ο δήμος διαμαρτυρήθηκε πως το εστιατόριο του δεν βρισκόταν στη σωστή εμπορική ζώνη για να διαθέτει γυμνόστηθο προσωπικό.

Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Κεμπέκ μετά την έφεση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση το 2010. Το εστιατόριο είχε πάντα άδεια για φαγητό αλλά όχι για να προσφέρει ερωτικά σόου καθότι δεν βρίσκεται στην ερωτική ζώνη της πόλης.

Ο Μορισέτ είπε πως ο δικαστικός αγώνας για να κρατήσει τις τόπλες σερβιτόρες στο εστιατόριό του κράτησε 7 χρόνια και του κόστισε 200.000 δολάρια.

Από σήμερα οι πιο καλές γκαρσόνες του «Πριγκιπάτου της Χοσελάγκα» σερβίρουν πρωινό με βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ… και μόνο! 

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review