.

Την έγδυσαν και την παράτησαν στην μέση του δρόμου

Posted on : 3:13:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24


Αστυνομικοί έγδυσαν κυριολεκτικά την κοπέλα, αφήνοντάς την μόνο με τα εσώρουχα. Και όλα αυτά, σε κοινή θέα! Μαζί με άλλους διαδηλωτές, η κοπέλα βρισκόταν σε πάρκο της Μελβούρνης για διαμαρτυρία. Φορούσε μόνο μια σκηνή, όταν την περικύκλωσαν τέσσερις άνδρες του δημοτικού....
συμβουλίου της Μελβούρνης και οκτώ άνδρες της αστυνομίας της Βικτώρια. Και μπροστά στους υπόλοιπους διαδηλωτές, άρχισαν να της τραβούν τη σκηνή για να της την πάρουν. Οι φωνές της κοπέλας πως όλο αυτό γινόταν παρά τη θέλησή της και οι (χλιαρές πάντως) αντιδράσεις όσων έβλεπαν την επίθεση, οι αστυνομικοί δε σταμάτησαν, παρά μόνο όταν άφησαν την κοπέλα μόνο με τα εσώρουχα της.

Και πως της αφαίρεσαν τη σκηνή; Ένας από τους άνδρες του δημοτικού συμβουλίου την έσκισε με ένα μαχαίρι. Και αφού τα κατάφεραν, άφησαν τη γυναίκα να κλαίει ημίγυμνη και αποχώρησαν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία «πρωταγωνιστεί» σε ένα βίαιο περιστατικό κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας «Αγανακτισμένων». Στο Σιάτλ των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί δε δίστασαν να ψεκάσουν με σπρέι πιπεριού ακόμη και μια 84χρονη!

newsit

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review