.

Την άνοιξη του 2012 κυκλοφορεί το ανανεωμένο iPad 3

Posted on : 4:53:00 μ.μ. | Posted by : greek news 24

Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 θα διαθέσει, κατά πάσα πιθανότητα, η Apple τη νέα, βελτιωμένη έκδοση της ταμπλέτας της iPad, το iPad 3.

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί, σαφώς το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας της νέας έκδοσης, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο σενάρια. Σύμφωνα με το πρώτο, η Apple θα προχωρήσει κανονικά στο «λανσάρισμα» του
iPad 3 την άνοιξη του 2012. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, θα καθυστερήσει το iPad 3 για το καλοκαίρι, ενώ, στο μεταξύ, θα προχωρήσει στη διάθεση ενός ενδιάμεσου μοντέου , πιθανότατα με την κωδική ονομασία iPad 2S, όπως έκανε με το iPhone.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad 3 θα είναι σαφώς πιό εξελιγμένα , αφού θα διαθέτει τον νέο επεξεργαστή A6, τεσσάρων πυρήνων, που θα το καθστά σαφώς ταχύτερο, καθώς η συχνότητα λειτυοργίας του θα είναι τα 1,7 Ghz. Η μπαταρία θα έχει λιγότερο βάρος , κάτι που θα καθιστά το iPad 3 ελαφρύτερο από τους προκατόχους του, ενώ με την νέα τεχνολογία οθόνης (retina display) η ανάλυση θα μπορεί να φθάσει τα 2.048 Χ 1.536 πίξελς.
Επιπρόσθετα , θα διαθέτει και μια νέα τεχνολογία , η οποία θα δίνει τη δυνατότητα εκτός από ασύρματης μεταφοράς δεδομένων και ασύρματης φόρτισης της μπαταρίας του. 
Ακόμη, πολλοί ειδικοί, προβλέπουν ότι θα διαθέτει νέο λειτoyργικό σύστημα, το OSX Lion για «ταμπλέτες».

▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review