.

«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Φέισα»

Posted on : 10:30:00 π.μ. | Posted by : greek news 24


Απομένουν μόνο λεπτομέρειες

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νίκολα Ντάμιανατς. Ο μάνατζερ του μέσου της Παρτιζάν υποστήριξε ότι εντός των ημερών θα περάσει ο πελάτης του από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία και με τη σερβική ομάδα.

«Ο Λιούμπο πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την ελληνική ομάδα εδώ και δέκα μέρες περίπου. Όπως είναι φυσικό λόγω του τραυματισμού του πελάτη μου που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την επένδυσή του και γι’αυτό μας έχει ζητήσει τον πλήρη ιατρικό φάκελο του Λιούμπο» δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο εκπρόσωπος του παίκτη, για να συμπληρώσει:

«Δεν αποκλείεται μάλιστα να ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο παίκτης στην Αθήνα για εξετάσεις ή να έρθει εδώ κάποιος γιατρός του Ολυμπιακού. Και με την Παρτιζάν υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό όπως σας είπα και πριν, το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα με το ιατρικό σκανάρισμα που κάνει ο Ολυμπιακός για να πέσουν οι υπογραφές».

Πηγή: sport-fm.gr


▶ Share this article :
0 comments
Note:
1. If you want to be notified on follow up comments or replies, click on "Subscribe by email" below the comment box.
2. Please do not spam Spam comments will be deleted immediately upon our review